Bodrum'da içme suyu isale hattında patlama

Bir ev ve iş yerlerini su basmasına da neden olan patlamanın hemen ardından yaşananlar, güvenlik kamerasına yansıdı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, içme suyu isale hattında meydana gelen patlama sonucu, bir ev ve iş yerini su bastı.

Ortakent-Yahşi Mahallesi Kargı Caddesi'ndeki içme suyu isale hattında patlama meydana geldi.

Patlamanın şiddetiyle hattın üzerinde bulunan çiçekçide maddi hasar oluşurken, işletmenin bulunduğu alanda yaklaşık 1,5 metrelik çukur meydana geldi. Patlamanın ardından göle dönen kara yolu trafiğe kapanırken, bölgede araç kuyruğu oluştu.

Bölgeden taşan tazyikli su ise bir ev ve iş yerine doldu.

Polis ve belediye ekipleri, patlamanın olduğu alanda güvenlik tedbiri alırken, iş makinelerince bölgede temizlik ve onarım çalışması başlatıldı.

Su baskını yaşanan marketin sahibi Köksal Altay, bölgede iki yılda birçok kez hatta patlağın oluştuğunu, bu konuda yetkililerin tedbir alması gerektiğini ifade etti.

Patlamanın hemen ardından yaşananlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


Gündem Haberleri

KONYA SAKİN
TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı