Bodrum’da çürümüş halde ceset sahile vurdu

Edinilen bilgiye göre, Gümbet İnceburun'da Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin arıtma tesisinin olduğu bölgede sahile çürümüş bir ceset vurdu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahilde çürümüş halde ceset bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Gümbet İnceburun'da Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin arıtma tesisinin olduğu bölgede sahile çürümüş bir ceset vurdu. Belden yukarısı olmayan cesedi, arıtma tesisindeki inşaat işçileri fark etti. İhbarın ardından çok sayıda ekip sevk edildi. Yapılan incelemede cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Cesedin bulunduğu bölge ve çevresinde inceleme yapılırken inceleme sonrası kimlik tespiti ve kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cesedin göçmen bir erkeğe ait olduğu değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

HALUK LEVENT TUTUKLANDI
Durak başkanının öldürüldüğü olayda 10 kişi tutuklandı
Çankaya’da şüpheli paket imha edildi
Freni boşalınca hareket eden traktörünün altında kaldı
Haluk Levent'e tutuklama talebi