Bodrum'da annelerin futbol mücadelesi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde yapılan futbol maçında anneler sahaya çıktı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir grup anne, çocuklarının yer aldığı futbol okulunun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlediği etkinlikte, maç yaptı.

Göztepe Bodrum Futbol Okulu, "Kadınlar sahaya, eşler ve çocuklar tribüne" sloganıyla etkinlik düzenledi.

Etkinliğe katılan anneler, maç öncesi bir süre egzersiz yaptı. Daha sonra kadınlar, dokuzar kişiden oluşan, "Çatal-bıçak" ve "Nevresim" adı verilen iki takıma ayrıldı. On beşer dakikalık iki devre halinde oynanan maç sırasında, çoğunluğu çocuklardan oluşan seyirciler tribünde tezahüratlarda bulundu.

Çekişmeli geçen ve renkli görüntülerin oluştuğu karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

Göztepe Bodrum Futbol Okulu'nun sorumlusu Emrah Çatak, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü bir gün önceden kutladıklarını ve bu konuda farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenlediklerini söyledi.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe Taraftarından Şampiyonluk Provası! Nasıl Yapıldığını Unuttuk
Kayserispor İçin Birlik Mesajı: "Yeniden Ayağa Kalkacağız"
YAPRAK DÖKER BİR YANIMIZ BİR YANIMIZ BAHAR BAHÇE
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Galatasaray’a tebrik mesajı
YERLİ VE MİLLİ