Bodrum'da, 30 Ağustos Zafer Haftası Plaj Futbolu Şenliği

Şenlikte, 12 takımdan 162 sporcu plajda futbol oynadı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Haftası Plaj Futbolu Şenliği düzenlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Bodrum Belediyesinin desteğiyle Göztepe Spor Kulübü tarafından düzenlenen Plaj Futbolu Şenliği, Bitez Plajı'nda yapıldı.

12 takımdan 162 sporcunun katıldığı şenlikte, yerli ve yabancı tatilciler de keyifli dakikalar yaşadı. Akşam saatlerine kadar devam eden etkinlikte sporcular 24 maç yaptı.

Bodrum Göztepe Futbol Okulunun sorumlusu Emrah Çatak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilkini geçen yıl yaptıkları etkinliği devam ettirdiklerini söyledi. Bitez plajında keyifli dakikalar yaşadıklarını belirten Çatak, "TFF ile ortak bir organizasyon yapıyoruz. Çocuklarımız denize de girdi. Bodrum'da ve Türkiye'de bu yaşta gerçekleştirilen ikinci turnuva. Bitez Plajı'nı tanıtmak için buradayız." diye konuştu.

Çatak, şenlik için Bitez Plajı'na 10 kamyon mil kumu getirdiklerini de sözlerine ekledi.

AA

Spor Haberleri

Konyaspor’un Rakibine PFDK Şoku: Burak Yılmaz’a Men Cezası
Galatasaray evinde takıldı, zirve yarışı kızıştı
30 şut 1 gol Dolmabahçe'de yönetim istifa sesleri
Masada başarı Konyalı sporculara milli daveti getirdi
Alanyaspor Fenerbahçe'den korkmuyor