Bodrum katındaki yangında 2 kişi dumandan etkilendi

Karabük'te bir binanın bodrum katında çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Karabük'te bir binanın bodrum katında çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, gece 03.30 sıralarında Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Bir binanın depo olarak kullanılan bodrum katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kısa süreli çalışmasıyla yangın söndürüldü. Yangın sırasında dumandan etkilenen 2 kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan kişilerin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Tırın Altında 2,5 Saat Pusuda Bekleyip Kardeşini Vurdu
Sinop'ta Acı Haber: Kayıp Polisin Naaşına Ulaşıldı
KANATLI ETİ VE SAKATAT ÇIKTI
Hayvan Yüklü Tır Devrildi: 6 Büyükbaş Telef Oldu
MHK Soruşturmasında Olay İfade: Sınav ve Atama İddiaları