Bodrum açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı

Fiber teknenin batması sonucu boğulma tehlikesi geçiren 2'si bebek 15 düzensiz göçmen ile organizatör kurtarıldı

Bodrum açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Görecek adası açıklarında batan fiber teknedeki 2'si bebek 16 kişi kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Görecek adası açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan fiber tekne, bir süre sonra su alması sonucu battı.

İhbar üzerine, bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Denizde boğulma tehlikesi geçiren 2'si bebek, 15 düzensiz göçmen ile organizatör olduğu ileri sürülen bir kişi kurtarıldı.

Sahil Güvenlik botuna alınan düzensiz göçmenler, Bodrum Milta Marina'ya getirildi. "Hipotermi" rahatsızlığı nedeniyle 2 bebek, 112 Acil Servis ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kurtarılan düzensiz göçmenler ise Turgutreis Sahil Güvenlik Komutanılığına götürüldü.

Gündem Haberleri

Gazeteci, yazar ve köşe yazarı Nihat Genç hayatını kaybetti
Halk İçin Mi, Rant İçin Mi? KİPTAŞ’a Şaibe Gölgesi Düşüyor
Buca'daki orman yangını kontrol altında
İmamoğlu’nun ‘sahte diploma’ soruşturması tamamlandı
Mezuniyet töreninde diplomasını yırtan öğrenci gözaltına alındı