BJK Travel'dan Club Brugge maçıyla ilgili açıklama:

"Biletler, Beşiktaş Kulübü tarafından belirlenen tutardan alınmış ve üzerine hiçbir kar konulmadan misafirlerimize aynı fiyatla sunulmuştur"

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü'nün seyahat organizasyonlarına destek veren BJK Travel, siyah-beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Belçika'nın Club Brugge ekibiyle oynayacağı karşılaşma için taraftarlardan çok yoğun talep gelmesine karşın kulüpten 450 adet bilet alındığını açıkladı.

BJK Travel'dan yazılı yapılan açıklamada, sosyal medyada Club Brugge maçı biletlerinin kendileri tarafından alındığı ve karaborsa olarak satıldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığı belirtildi. 

Açıklamada, siyah-beyazlı kulübün yönetimi ile BJK Travel arasındaki ilişkinin şeffaf olduğu vurgulanarak, "Club Brugge maçı biletleri bundan önceki tur programlarında da olduğu gibi Beşiktaş Kulübü tarafından belirlenen tutar neyse aynı tutardan alınmış, bedeli kulübe ödenmiş ve  üzerine hiçbir kar konulmadan misafirlerimize aynı fiyatla sunulmuştur" denildi.

Karaborsayı önlemek adına daha önceki programlarda olduğu gibi biletlerin şirkette tutulduğu ve satış yapılan kişilere havaalanında teslim edileceği kaydedilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Taraftardan daha kuranın çekildiği gün tarafımıza çok yoğun talep gelmesine karşın kulüpten 450 adet bilet alınabilmiştir. Bu biletler, basın mensupları, kongre üyeleri, takımın maçlarını her hal ve şartta takip eden Beşiktaş sevdalıları öncelikli olmak üzere rezervasyon sırasına göre ayrılmış ve katılan kişilerin talepleri dikkate alınarak 399 avrodan başlayan fiyatlarla 4 farklı tur programı düzenlenmiştir." 

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması