"Biz Anadoluyuz" projesi

Ağrı'dan 50 öğrenci, Muğla’nın Dalaman ilçesinde tarihi ve turistik mekanları gezdi- İlk defa dalında narenciye gören öğrenciler meyve topladı

MUĞLA (AA) - İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Ağrı'dan gelen öğrenciler, Muğla Valiliği koordinesinde Dalaman ilçesinde tarihi ve turistik mekanları ziyaret etti.

Proje çerçevesinde ilçede misafir edilen 50 öğrenci, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) ve Kayacık Sahili'ni gezdi.

TİGEM'de ilk defa dalında narenciye gören öğrenciler, portakal, limon ve greyfurt topladı.

Kayacık Sahili'nde ilk defa denizle buluşan öğrenciler, kumsalda futbol oynadı.

Portakal bahçesini daha önce televizyonda gördüklerini anlatan öğrenciler, "Muğla'ya daha önce gelmemiştik. İlk defa portakal topladık. Tadı biraz ekşi. Proje kapsamında caretta caretta kaplumbağaları gördük. Tarihi ve doğal yerleri tanıdık ve gezdik." ifadelerini kullandılar.

AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE