Bitlis'teki şiddetli yağış

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras:- "Şiddetli yağış nedeniyle 38 evin bodrum katını su bastı. Ekiplerimiz suları temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor"

BİTLİS (AA) - Bitlis'te şiddetli yağış nedeniyle 38 evin bodrum katını su bastığı bildirildi.

İl genelinde 3 gündür süren şiddetli yağış nedeniyle birçok evin bodrum katını su bastı, içme suyu şebekesi ve yollar zarar gördü.

Belediye ekipleri evlerdeki suyun boşaltılması ve yolların onarılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras, ekiplerin hasar tespitine başladıklarını söyledi.

Vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için ekiplerin 24 saat esasına göre çalıştığını anlatan Aras, "Şiddetli yağış nedeniyle 38 evin bodrum katını su bastı. Ekiplerimiz suları temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Yollarda oluşan hasar da onarılıyor. Önceki gece aşırı yağıştan ishale hattımızda hasar oluştu. Ana ishale hattımızın onarılması için dünden beri ekiplerimiz yoğun çaba sarf ediyor. Kent merkezinde genel olarak işleri toparlama noktasındayız. İzinler kaldırıldı. Bu olağanüstü bir durum." diye konuştu.

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti