Bitlis'te, teröristler köy muhtarını kaçırdı

Hizan Muhtarlar Dernek Başkanı Uğuş: "3 gün önce ilçemize bağlı Bölüklü köyüne giden bir grup terörist, muhtar Güven'i evinden alarak kaçırdı"

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlerin bir köy muhtarını kaçırdığı bildirildi.

Hizan Muhtarlar Dernek Başkanı Bedirhan Uğuş, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Bölüklü köyünün muhtarı Salih Güven'in 3 gün önce teröristlerce kaçırıldığını söyledi.

Terör örgütü PKK mensuplarının saat 20.00 sıralarında köye giderek Güven'i kaçırdığını anlatan Uğuş, "3 gün önce ilçemize bağlı Bölüklü köyüne giden bir grup terörist, muhtar Güven'i evinden alarak kaçırdı. O günden bu yana Güven'den bir haber alamadık. Muhtarımızın bir an önce bırakılmasını istiyoruz." dedi.

Kaçırılan muhtar Güven'in evli ve 13 çocuğunun olduğu öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı