Bitlis'te terör saldırısı

PKK'lı teröristlerce araziye döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı

BİTLİS (AA) - Bitlis'te PKK'lı teröristlerce araziye döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu bir askerin şehit olduğu, bir askerin yaralandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Sehi Ormanları bölgesinde icra edilen operasyonda, bugün saat 14.20 sıralarında Çüyüktepe mevkisinde PKK'lı teröristlerce araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Uzman Jandarma Çavuş Şükrü Çakar'ın şehit olduğu, Jandarma Muhabere Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Türkmen'in hafif yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Şehidimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı, yaralı askerimize acil şifalar dileriz. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir." ifadesine yer verildi.


AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE