Bitlis'te terör örgütüne darbe

Terör örgütü PKK mensuplarının kış üslenmesine yönelik hava destekli operasyonda 8 terörist etkisiz hale getirildi, 2 terörist yakalandı- Bölgede tespit edilen sığınak ve barınaklarda teröristlere ait çok miktarda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi bulund

BİTLİS (AA) - Bitlis'te bölücü terör örgütü PKK'nın kış üslenmesine yönelik hava destekli operasyonda 8 terörist etkisiz hale getirildi, 2 terörist yakalandı.

Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığına bağlı birliklerce, 20 Şubat'ta merkeze bağlı Sehi Ormanları bölgesinde "Şehit Güvenlik Korucusu Nihat Çaprak-41 Operasyonu" başlatıldı.

Kar kalınlığının yer yer 2 metreyi bulduğu bölgede devam eden operasyon kapsamında arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri, 24 Şubat'ta bir grup teröristle karşılaştı.

Güvenlik güçlerinin, "Teslim ol" çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada 3'ü kadın 8 terörist etkisiz hale getirildi, 2 terörist yakalandı.

Bölgede tespit edilen sığınak ve barınaklarda teröristlere ait çok miktarda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

AA

Gündem Haberleri

YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?
İBB Kumanyası Zehirlenmesinde İddianame Hazırlandı
Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı