Bitlis'te terör operasyonu

Mutki kırsalında terör örgütü PKK'ya ait depolarda ele geçirilen yaklaşık 1,5 ton gıda maddesi ile yaşam malzemeleri imha edildi

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Mutki ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda tespit edilen 3 depoda, 1,5 ton gıda maddesi ile yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Bitlis Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Mutki ilçesine bağlı Kapaklı köyü kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 3 depo tespit edildiği belirtildi.

Bu depolarda bölücü terör örgütü PKK'ya ait yaklaşık 1,5 ton gıda maddesi ve muhtelif yaşam malzemelerinin ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, Mutki Cumhuriyet Savcısının talimatıyla depoların kullanılmaz hale getirildiği, gıda ve yaşam malzemelerinin ise olay yerinde imha edildiği bildirildi.

Açıklamada, Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığının, bölge halkının da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla il genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdüreceği vurgulandı.

AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü