Bitlis'te sokağa çıkma yasağı

Tatvan ve Hizan ilçelerindeki 18 köy ve bağlı mezralarda sokağa çıkma yasağı ilan edildi

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Tatvan ve Hizan ilçelerinde 18 köy ile bağlı mezralarda sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, 2 ilçedeki 18 köy ve bağlı mezralarda 20 Mart saat 23.59'a kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

Açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

"Tatvan'a bağlı Güntepe, Beşikli, Uçankuş, Yorgalar, Sarıdal, Çörekli, Suboyu, Dirlik, Kısıklı, Kepenek, Dönertaş, Aktoprak, Boblesür, Sallıca, Teknecik köy ve mezraları ile Hizan'da Yığınkaya, Gezer ve Çıkçık köyleri ile mezralarında, bölücü terör örgütü mensuplarının bulunduğu ve barınma amaçlı sığınak ve barınak tesis ettikleri bilgisi alınması neticesinde, bu bölgelerde teröristlerin yakalanması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için İl idaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince bugün saat 06.00'dan itibaren (öğrenim gören öğrencilerin eğitim ve öğretim hakkının kısıtlanmaması kaydıyla) 20 Mart saat 23.59'a kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir."

Gündem Haberleri

COP31'e 25 bin 739 polis
SGK 100 denetmen yardımcısı alacak
Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor