Bitlis'te köy muhtarının kaçırılması

PKK'lı teröristlerce kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven'in, Akşar köyü yakınlarında yol kenarında ölü bulunduğu bildirildi

BİTLİS (AA) - Bitlis'te 26 Eylül'de PKK'lı teröristlerce kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven'in, Akşar köyü yakınlarında ölü bulunduğu bildirildi.

Hizan Muhtarlar Derneği Başkanı Bedirhan Uğuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teröristlerce kaçırılan Güven'den bir süredir haber alınamadığını hatırlattı. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandığını anlatan Uğuş, şöyle konuştu:

"26 Eylül'de kaçırılan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven'in cesedinin Akşar köyü yakınlarında yol kenarına bırakıldığını öğrendik. Bunun üzerine güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonla cesedi olay yerinden alınarak, Hizan Devlet Hastanesi morguna getirildi. Buradaki işlemlerin ardından Güven'in cenazesi, otopsi için Van'a gönderildi."

Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, 26 Eylül'de PKK'lı teröristlerce saat 20.00 sıralarında evinden kaçırılmıştı.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI