Bitlis'te DEAŞ operasyonu

Kent merkezi ile Güroymak ilçesinde düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı

BİTLİS (AA) - Bitlis'te terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 2 zanlının gözaltına alındığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, terör örgütü ​DEAŞ'ın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce 'DEAŞ üyesi olmak ve örgüt propagandası yapmak' suçu şüphesiyle kent merkezi ve Güroymak ilçesinde eş zamanlı icra edilen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınmıştır. Zanlıların evlerindeki aramalarda çok sayıda örgütsel kitap, dergi, doküman ve dijital malzeme ele geçirilmiştir."

Açıklamada, terör örgütleri ve bunların gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

PKK-YPG İSRAİL'DEN FENA AYAR YEDİ
Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor