Bitkin yavru ayıya vatandaşlar sahip çıktı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde vatandaşların bitkin bulduğu yavru ayı, tedavisinin ardından doğaya bırakıldı

AĞRI (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde vatandaşların bitkin bulduğu yavru ayı, kontrollerinin ardından yetkililer tarafından doğaya salındı.

Alınan bilgiye göre, vatandaşlar tarafından yol kenarında bitkin bulunan yavru ayı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Veterinerler tarafından kontrolden geçirilerek tedavi edilen bir yaşındaki ayı, daha sonra Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince, bulunduğu bölgedeki araziye bırakıldı.

Ağrı Orman ve Su İşleri Şube Müdürü İlknur Göçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşlar tarafından bulunan yavru ayının, kontrollerinin ardından doğal ortamına bırakıldığını söyledi.

Vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür eden Göçer, "Bu tür duyarlılıkların çoğalması için müdürlük olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?