Bir yandan oynadılar, bir yandan kavga ettiler

Ankara'nın Haymana ilçesinde bir düğünde kavga çıktı. Düğünde vatandaşlar bir yandan halaya devam ederken diğer tarafta kavgaya devam etti.

Ankara'nın Haymana ilçesinde bir düğünde kavga çıktı. Düğünde vatandaşlar bir yandan halaya devam ederken diğer tarafta kavgaya devam etti.

Olay, Ankara'nın Haymana ilçesi Gültepe Mahallesinde gerçekleştirilen bir düğünde meydana geldi. Düğünde sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü kavga çıktı. Kavgada sandalyeler havada uçuşurken silah sesleri duyuldu. Mikrofonu eline alan bir şahıs ise "Yapmayın, ayıptır. Ateş etmeyin" diyerek kavga edenleri sakinleştirmeye çalıştı. O anlar ise bir vatandaşın kameralarına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yalova'da trajedi: Oğlunu kurtarmak isterken o da akıma kapıldı: 2 ölü
Kayseri’de FETÖ Operasyonu: 9 Yıllık Firari 'Muhsin' Kod Adlı Sorumlu Yakalandı
NATO Sonrası Ankara'da Belediyeye Operasyon
İstanbul'da Dehşet: Eski Eşini ve Oğlunu Öldürüp İntihar Etti
KUYUMCUYA SİLAHLI SALDIRI