”Bir kan, 3 insan hayatı” dediler kan bağışladılar

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediyesi AK Parti meclis üyeleri "1 kan 3 insan hayatı" diyerek kan bağışında bulundular.

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediyesi AK Parti meclis üyeleri "1 kan 3 insan hayatı" diyerek kan bağışında bulundular.

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi Anma Günü'nde AK Parti Belediye Meclis Üyeleri farkındalık oluşturmak adına kan bağışında bulundular. Düzce Valiliği önünde Kızılay'a ait kan aracına gelen meclis üyeleri "bir kan üç insan hayatı" diyerek kan bağışında bulundular.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden "Kan bağışının çok önemli olduğunu biliyoruz. Bir gün o kanın bizlerin de ihtiyacı olacağını önemsemeliyiz. Herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz" dedi.

Ayrıca Kızılay tarafından kurulan kan bağış aracın gün boyu vatandalar kan bağışında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

DEVLETİN ŞEFKATLİ KANATLARI
SİGARAYLA İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMA
Yaz Güneşi Cildinizi Hasta Etmesin: Uzmanından Kritik Uyarılar
İstanbul'da 869 yaralı var
YOLCULUĞA ÇIKACAKLAR DİKKAT!