Bir haftadır bulunamadı

yaşındaki astım hastası Beyza Çökekoğlu'nun kaybolmasının ardından bir hafta geçmesine rağmen hala bulunamadı.

Konya'da 4 yaşındaki astım hastası Beyza Çökekoğlu'nun kaybolmasının ardından bir hafta geçmesine rağmen hala bulunamadı.
Alavardı Mahallesi Kıraç Sokak numara 21'de ikamet eden Seyit (31) ve Asuman Çökekoğlu (21) çiftinin 4 yaşındaki kızları geçtiğimiz perşembe günü sabah saat 10.00 sıralarında kaybolmuştu. Küçük Beyza, kaybolmasının ardından bir hafta geçmesine rağmen hala bulunamadı.

Konya polisi, Beyza'yı bulmak için yaptığı çalışmalara rağmen şuana kadar bir sonuç alamadı. Kızlarını umutla bekleyen acılı aile ise Beyza'yı görenlerin haber vermesini istiyor.

Polis, küçük kızı bulana kadar çalışmalarına aralıksız devam etme kararı aldı. Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, küçük Beyza'nın bulunması için her türlü çalışmayı yapmaya devam ettiklerini belirterek, en kısa sürede bir sonuç almayı hedefliyor.

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?