Bir çoban gafı da Hürriyet yazarından!

Çağlayan Meydanı'nda NTV televizyonunun canlı yayınında CHP mitingini yorumlayan Hürriyet yazarı Tufan Türenç'ten "çobanın oyu ile benim oyum bir mi?" vari yorum..

NTV televizyonunun miting öncesi canlı yayınında AK Parti'ye Kazlıçeşme Meydanını verilmesini açık bir dille eleştiren Hürriyet gazetesi yazarı Tufan Türenç, "Burada aynı gün 3 miting, orada ise sadece AKP'nin mitingi var. Bu adil bir dağılım değil. Bir kura çekildi. Orası AKP'ye verildi. AKP'lilerin o meydanı dolduracağını düşünüyorum. Onlar her yerden adamlarını buraya getireceklerdir. AKP'nin imkanları ile muhalefet partilerinin imkanları bir değil tabii.. Bir de buraya ulaşım konusunda bir sıkıntı var" şeklinde konuştu.

Türenç, 22 Temmuz'daki seçimlere damgasını vuran Aysun Kayacı'nın "çobanın oyu ile benim oyum bir mi?" sorusu ile Bekir Coşkun'un "göbeğini kaşıyan adamlar" tanımını aratmayan bir yorumda bulundu..

Türenç'in, "İstanbul'da zaten seçim sonucunu İstanbul'un bilindik ilçeleri belirlemiyor. Daha çok gecekondu semtlerinden çıkan oylar seçimin sonucunda etkili oluyor diyerek" varoşlarda yaşayan halkı küçümseyen bir tavır içine girmesi dikkat çekti.

haber7

Medya Haberleri

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında hapis talebi
Megastar Tarkan’dan 9 günde 50 bin kişilik konser rekoru
Barış Murat Yağcı, Survivor dönüşü gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Mika Raun gözaltına alındı
Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç havalimanında gözaltına alındı