Bingöl'deki terör operasyonu

Adaklı ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kök'ün Osmaniye'de yaşayan yakınlarına acı haber iletildi

OSMANİYE (AA) - Bingöl'ün Adaklı ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Mustafa Sefa Kök'ün (25) babaevinde yas var.

Acı haber, Dervişiye köyünde yaşayan şehidin annesi Döndü ve eşi Yasemin Kök ile diğer yakınlarına askeri yetkililer tarafından iletildi. Fenalık geçiren şehit yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti.

Çorum'da bulunan baba Reha Kök'e oğlunun şehadet haberinin telefonla verildiği belirtildi.

Şehidin babaevine ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Jandarma Astsubay Mustafa Sefa Kök'ün bir yıl önce evlendiği ve eşinin 8 aylık hamile olduğu, ayrıca iki kız kardeşinin bulunduğu öğrenildi. 5 yıldır meslekte olan şehidin 1,5 ay önce Bingöl'e tayininin çıktığı ifade edildi.

Bingöl'ün Adaklı ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda bir asker şehit olmuş, bir asker yaralanmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor
ŞEHİRLER NASIL DEĞİŞECEK?
Ailenin dramına dayanamayan komşuları CİMER’e başvurdu: Sonuç duygulandırdı
HAL SORUŞTURMASINDA KARAR ÇIKTI