Bingöl'de uyuşturucu operasyonu

Genç ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 14 kilogram esrar ele geçirildi- Gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı

BİNGÖL (AA) - Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 14 kilogram esrar ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında düzenlenen operasyonlarda Genç ilçesinde bir yolcu otobüsünde 1 kilogram, ilçeye bağlı Yeniyazı köyünde park halindeki bir araçta 1 kilogram, iki evde yapılan aramada 12 kilogram esrar ele geçirildiği bildirildi.

Operasyonlarda dört zanlının gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, adliyeye sevk edilen zanlılardan birinin tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca "uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak" ve diğer birçok suçtan haklarında yakalama kararı bulunan iki şüphelinin gözaltına alındığı, sevk edildikleri adli mercilerce de tutuklandığı kaydedildi.


AA

Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı