Bingöl’de 720 paket kaçak sigara ele geçirildi

Bingöl'ün Genç ilçesindeki yol kontrol noktasında gerçekleştirilen uygulamada jandarma ekiplerince 720 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Bingöl'ün Genç ilçesindeki yol kontrol noktasında gerçekleştirilen uygulamada jandarma ekiplerince 720 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca, halk sağlığının korunması ve her türlü kaçakçılığın ve kaçakçılıktan kaynaklanan vergi kaybının önlenmesi amacıyla Genç ilçesi Yayla köyü yol ayrımında icra edilen faaliyet esnasında, durdurulan otobüs içerisinde yapılan kontrolde otobüste yolcu olarak bulunan bir şahsa ait olduğu tespit edilen 720 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

420 Bin TL Ceza Yiyen Genç Canına Kıydı
Trump’ın kalacağı otelde geniş güvenlik önemleri alındı
İstanbul'da Skandal Olay: Otizmli Çocuğu Kanala İttiler
Mutlu başlayan düğün hastanede bitti
40 yıllık emeği gözlerinin önünde küle döndü