Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Kocaeli'de

Özlü, Bilişim Vadisi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı- Bakan Özlü:- "Burada uluslararası firmaların yerli firmalarla çalıştıkları, teknoloji ürettikleri bir merkez oluşturuyoruz"

KOCAELİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kocaeli'de yapımı süren Bilişim Vadisi'ne ilişkin, "Burada uluslararası firmaların yerli firmalarla çalıştıkları, teknoloji ürettikleri bir merkez oluşturuyoruz." dedi.

Gebze ilçesinde yapımı devam eden Bilişim Vadisi'ni ziyaret eden Özlü, bölgede gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Özlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bilişim Vadisi'nin Türkiye'nin önemli bir projesi olduğunu söyledi.

Projenin ulusal ve büyük bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Özlü, "Burada uluslararası firmaların yerli firmalarla çalıştıkları, teknoloji ürettikleri bir merkez oluşturuyoruz. Bir büyük proje. Dolayısıyla bu projeyi hayata geçirmek için son durum hakkında bilgi aldık. İnşallah bunu kısa sürede hayata geçireceğiz." ifadesini kullandı.

AA

Teknoloji Haberleri

SAATTE 250 KİLOMETREYE YÜKSELDİ
HAVA KUVVETLERİ ÇOK GÜÇLÜ
Apple’dan 110 ülkede casus yazılım alarmı: Bu özelliği açın
Instagram 10 Yıl Sonra Logosunu Yeniledi: İşte Yeni Tasarım
Türksat 7A Uydu Ayarları Nasıl Yapılacak? Avrupa ve Türkiye Rehberi