Bilgievi öğrencilerine hediye ders kitabı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bismil Prof.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bismil Prof. Dr. Aziz Sancar Bilgievi öğrencilerine, Bismil Kaymakamı Enver Hakan Zengince, ders kitabı hediye etti.

Kaymakam Zengince, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı eğitim faaliyetlerine devam eden Bismil Prof. Dr. Aziz Sancar Bilgievi öğrencilerini ziyaret etti. Bilgievi derslik ve çalışma alanlarını gezen Kaymakam Zengince, öğrencilerle yakından ilgilenerek çalışmalarını inceledi.

Zengince, 8. sınıf öğrencilerine tüm dersler deneme seti hediye ederek derslerinde başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

TAS KAFA TIRAŞ YASAKLANDI
Yeni müdür Akpınar oldu
"TAVİZ VERMEYECEĞİZ"
Kahramanmaraş'ta Hüzünlü Ders Başı
NİHAYET