Bilecik'teki FETÖ/PDY soruşturması

Bozüyük'te adliyeye sevk edilen 18 şüpheliden 8'i hakkında tutuklama kararı verildi

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 18 şüpheliden 8'i tutuklandı.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bozüyük Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 18 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık tarafından sorgulanan zanlılar, daha sonra mahkemeye çıkarıldı.

Şüphelilerden 8'i tutuklandı, 10'u ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Polis ekipleri, 15 Kasım'da FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu öne sürülen Bozüyük Sosyal Hayatı Destekleme Derneği üyesi bazı kişilerin evlerinde arama yapmıştı. Bu adreslerdeki bilgisayar ve bazı belgelere el koyan ekipler, aralarında esnaf ve meslekten ihraç edilen memurların da bulunduğu 18 şüpheliyi gözaltına almıştı.

AA

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı