Bilecik'in sembol ismine tören

Bilecik İl Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, emekliye ayrılan Polis Memuru Ali Yücel'i onurlandırmak için bir tören düzenledi.

Bilecik-Teşkilat bünyesinde uzun yıllar boyunca özverili bir şekilde görev yapan Ali Yücel'e, bu hizmetlerinin anısına teşekkür plaketi takdim edildi.

Tören sırasında Müdür Yılmaz, Ali Yücel'in hem teşkilata hem de topluma sunduğu katkılardan bahsederek, emeklilik hayatında sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam temennisinde bulundu.

Emniyet teşkilatı, bu anlamlı veda töreniyle, mesleğine ve toplumuna değer katan çalışanlarını unutmadığını bir kez daha gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Fenomen Ayşegül Eraslan evinde ölü bulundu
BİR KAVGAYA 726 BİN LİRA CEZA
İFTARLIK EKMEK ALIP EVİNE GİDİYORDU
2 subay, 6 jandarma astsubay, 9 jandarma uzman çavuş, 1 jandarma trafik timi 498 kişiyi sorguladı
Metrobüs alev alev yandı: Yolcular tahliye edildi