Bıçaklanıp kazmayla başına vurulan kadın son yolculuğuna uğurlandı

Kırklareli'nde öz yeğeni tarafından önce bıçaklanıp sonra da başına kazmayla vurularak öldürülen kadın, son yolculuğuna uğurlandı.

Kırklareli'nde öz yeğeni tarafından önce bıçaklanıp sonra da başına kazmayla vurularak öldürülen kadın, son yolculuğuna uğurlandı. Katil zanlısının ifadeleri ortaya çıktı.

Kırklareli'nde öz yeğeniyle aralarında çıkan tartışma sonucu önce bıçaklanıp sonra başında kazmayla vurulup öldürülen Nuriye Yasak'ın (56) cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından Kavaklı beldesi Merkez Cami'ye getirildi. Cenazeye katılan Yasak'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Burada cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yasak'ın cenazesi defnedilmek üzere belde mezarlığına götürüldü.

"Bir anlık öfkeme yenik düştüm"

Öte yandan jandarma ekiplerini arayarak, "teyzemi öldürdüm" diyerek kendini ihbar eden 20 yaşındaki Önder U. ise gözaltına alındı. Önder U.'nun ifadesinde "Bir anlık öfkeme yenik düştüm. Teyzem o gece çok gürültü çıkardı. Ben de uyarmak amacıyla yanına gittim. Aramızda önce sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine teyzemi bıçakladım. Bir anlık öfkeme yenik düşerek de elime aldığım kazmayla başına vurdum" dediği ortaya çıktı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KUYTUL VE EŞİ TUTUKLANDI
Ticari taksiyle geldiği kuyumcu dükkanını kurşunladı
MİLYARLARCA LİRA VE ALTIN ELE GEÇİRİLDİ
3 Kardeş Yan Yana Defnedildi: Ailenin 10 Yıl Sonra İkinci Kez Katlanan Acısı
Ankara'da 1 Madencinin Yaşamını Yitirdiği Göçük Sahası Dron ile Çekildi