BGD'de, Kalaycıoğlu dönemi

Basketbolu Geliştirenler Derneği, takımın başına Zafer Kalacıoğlu'nu getirdi


İSTANBUL (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Basketbolu Geliştirenler Derneği (BGD), antrenör Zafer Kalaycıoğlu ile anlaşma sağladı.

Sezonun onuncu haftasında takımın başına gelen Aydın Uğuz ile yollarını ayıran BGD, daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Samsun Basket, Hatay Büyükşehir Belediyespor ve Mersin Büyükşehir Belediyespor'u da çalıştıran Zafer Kalaycıoğlu'nu takımın başına getirdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan BGD Genel Koordinatörü Murat Tümer, "Önümüzdeki sezon için başantrenör olarak Zafer Kalaycıoğlu ile anlaştık. Kendisi Türkiye liglerinin en deneyimli antrenörü. Zafer Kalaycıoğlu ile birlikte BGD olarak tüm kupalara talip olduğumuzu belirtmek isterim. Basketbol severler önümüzdeki sezon son derece keyif veren bir takım izleyecekler." dedi.

Zafer Kalaycıoğlu, geçtiğimiz sezon Mersin Büyükşehir Belediyespor'da başladığı görevinden 17. haftada ayrılmıştı.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü