Beyşehir'deki kazada 9 kişi yaralandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Kaza, Beyşehir-Antalya kara yolunun 30. kilometresinde bulunan Üstünler mevkiindeki kavşakta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, S.D. yönetimindeki otomobil ile D.E.Y. idaresindeki başka bir otomobil, Huğlu yol ayrımında kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 42 BAS 567 plakalı araç refüje çıkarak durabildi.

Kaza sonrası her iki otomobilde bulunan sürücülerle birlikte toplam 7 yolcu yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanede tedavileri süren yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak trafiğin kontrollü şekilde akışını sağladı. Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda Gönül Sofrası Kuruldu
2 AYLIK TEKNİK TAKİP, 28 KİŞİYİ TUTUKLATTI
GÖL KENARINDA ŞÜKÜR DUASI
KONYA CAMİLERE SIĞMADI
KONYA'DA MİLYONLAR BÖYLE KÜL OLDU