Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, kış mevsimi öncesi, mahallelerin yol sorunlarını çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini belirtti.
Taşcı, Beytepe, Yeni Mahalle, Hamidiye, Esentepe Müftü, Hacıakif Mahalleri ile Vuslat Parkı çevresinde yürütülen yol açma çalışmalarının yanı sıra mevcut yolların genişletilmesi, asfaltlama, parke taşı döşemesi, çevre düzenlemesi ve oyun grupları yerleştirilmesi gibi işler de yürüttüklerini ifade etti.
Beyşehir'in çehresini değiştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Taşcı, ''Bir turizm kentinde ne olması gerekiyorsa, Beyşehir'de de aynı şeylerin olması gerektiğini düşünüyoruz. İlçemizi daha modern bir kent haline getirebilmek için gayretlerimiz devam ediyor'' dedi.