Beypazarı'nda çöp alanları dezenfekte ediliyor

Beypazarı Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan bahar temizliği uygulamaları kapsamında çöp alanlarının dezenfekte edilmeye başlandığı bildirildi

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan bahar temizliği uygulamaları kapsamında çöp alanlarının dezenfekte edilmeye başlandığı bildirildi.

Belediye ekipleri, bahar aylarının gelmesiyle sinek ve haşerelerin başlıca üreme noktalarından olan çöp alanları ve konteynırları ile çevrelerini kireçleme ve ilaçlama çalışması başlattı.

Yaz aylarında gerçekleştirilen ilaçlamalarla sinek ve haşerelerle mücadele eden ekiplerin, yerinde bir çalışma yaptıklarına değinen Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Tarihi ve turistik ilçe Beypazarı'nın her yönüyle temiz olması için çalışmalar sürüyor. İlçeyi güzelleştirmek için de elimizden gelen çabayı ortaya koyuyoruz. Başlatılan çalışma ile haşerelerin, nokta çalışması ile üremeleri engellenmeye çalışılıyor" dedi.

Belediye Başkanı Kaplan, akşam ve sabahın erken saatlerinde araçların dumanlama yöntemiyle haşerelerle mücadelede çalışmasında bulunduklarını aktardı.

AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı