Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Ateş:

"Çiftçiler bu yıl borç ertelemesine gidilmediği için mağdur oldular. Sayın bakanımıza dosya verdik ve çiftçilerin tarım kredi kooperatifleri ile Ziraat Bankasına olan borçlarının ertelenmesi talebinde bulunduk"

ANKARA (AA) - Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından çiftçilerin borçlarının ertelenmesini talep ettiklerini belirtti.

Ateş, yaptığı açıklamada, Dünya Gıda Günü dolayısıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı ziyaret ettiklerini söyledi.

Fakıbaba'ya ilçedeki çiftçilerin borçlarının ertelenmesi için hazırladıkları dosyayı sunduklarını ifade eden Ateş, "Çiftçiler bu yıl borç ertelemesine gidilmediği için mağdur oldular. Sayın bakanımıza dosya verdik ve çiftçilerin tarım kredi kooperatifleri ile Ziraat Bankasına olan borçlarının ertelenmesi talebinde bulunduk. Sayın bakanımız konuyla ilgileneceği söyledi." dedi.

AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE