Beyoğlu'ndaki terör saldırısı

Terör saldırısında yaralanan 3 İsrail vatandaşı, Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla ülkesine gönderildi- Saldırıda hayatını kaydedenlerin isimleri belirlendi

İSTANBUL (AA) - Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında yaralanan 3 İsrail vatandaşı, özel bir uçakla ülkesine gönderildi.

Alınan bilgilere göre, saldırıda yaralanan İsrail uyruklu 3 kişi, Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alınarak, ambulanslarla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne getirildi.

Yaralılar, alanda bekleyen özel bir uçağa alındı. Uçak, daha sonra İsrail'e hareket etti.

Bu arada terminalde Kızılay Genel Müdürü Dr. Mehmet Güllüoğlu'nun da aralarında olduğu bir Kızılay ekibi ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) de hazır bulundu.

Öte yandan saldırıda hayatını kaydedenlerin İsrail uyruklu Simha Simon Demri (60), Yonathan Suher (40), Avaham Godman (70) ve İran uyruklu Ali Rıza Khalman (31) olduğu bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

BU TABELAYI GÖRÜNCE SAKIN YOLA GİRMEYİN
Vatandaşlar isyanda: İcikli'ye girenle bağlantı kesiliyor
İMAMOĞLU BÖYLE SAVUNMA YAPTI
3 bin yıllık Hisar Arkeopark 2026’nın ilk ayında açılıyor
Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi