Beyoğlu'nda liseli gencin ölü bulunması

Lise öğrencisi Doğukan Köksal'ın, metruk bir binada sandalyeye bağlanmış ve yakılmış halde cesedinin bulunmasına ilişkin soruşturmada, Köksal'ın babası ve eniştesi tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Beyoğlu'nda, lise öğrencisi Doğukan Köksal'ın, sandalyeye bağlanmış ve yakılmış halde cesedinin bulunmasına ilişkin soruşturmada, Köksal'ın babası ve eniştesi tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Beyoğlu İstiklal Mahallesi Dikbayır Sokak'ta önceki gün metruk bir binada sandalyeye bağlanmış ve yakılmış halde cesedi bulunan lise öğrencisi Doğukan Köksal'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Köksal'ın babası ve halasının kocasının, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen 2 şüpheli, savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi.

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, 2 şüphelinin ''kişiyi hürriyetinden yoksun kılma'' suçundan tutuklanmasına karar verdi.

AA

Gündem Haberleri

ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI
Gelinlerin Yeni Sağ Kolu: Gelin Koçluğu Dönemi Başladı!