Beyoğlu’nda intihar etmek isteyen şahsı polis ekipleri kelepçeleyerek kurtardı

Beyoğlu'nda 5 katlı otelin yangın merdivenine çıkarak intihar etmek isteyen yabancı uyruklu bir kişi, polis tarafından kelepçelenerek kurtarıldı.

Beyoğlu'nda 5 katlı otelin yangın merdivenine çıkarak intihar etmek isteyen yabancı uyruklu bir kişi, polis tarafından kelepçelenerek kurtarıldı.

Olay, akşam saatlerinde Beyoğlu Atıf Yılmaz Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi, 5 katlı otelin yangın merdivenlerine çıkarak intihar etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri şahsı uzun süre ikna etmek istese de başarılı olmadı. Bir türlü ikna edilemeyen şahsı polis kelepçeleyerek kurtardı. İtfaiye aracının merdiveniyle aşağı indirilen şahıs, bu sırada da ekiplere zor anlar yaşattı.

Şahıs ambulansla hastaneye götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Konya merkezli FETÖ operasyonunda 19 gözaltı
2 Ton Elma Yola Saçıldı: Köylüler Yardıma Koştu
Polis otosuna çarpıp patlamış lastiklerle kaçtı, park halinde bulundu
Atlamak için surlara çıktı, ayağı kayınca düşüp yaralandı
Elindeki pompalı tüfekle belediye binasına ateş açtı