Beyoğlu'nda hırsızlık

Hakkında 6 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenilen şüpheli Beyoğlu'nda bir evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı- Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

İSTANBUL (AA) - Beyoğlu'nda girdiği bir evden 2 dizüstü bilgisayar, tablet, 500 avro ve 200 lira çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli sevk edildiği adliyeden adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, 12 Şubat'ta Bereketzade Mahallesi'nde bir eve giren şüpheli 2 dizüstü bilgisayar, tablet, 500 avro ve 200 lira çaldı. Şikayet üzerine Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

Hırsızlık olayının meydana geldiği apartmandaki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelinin kimliğini tespit etti. Polis, şüpheli H.Ö'yü (37) 18 Şubat'ta Perşembe Pazarı'nda yakaladı.

Yoklama kaçağı olarak arandığı tespit edilen şüphelinin emniyette, uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu madde kullanmak, ruhsatsız silah, bıçak ve mermi bulundurma suçuna muhalefet, görevi yaptırmamak için direnme, karşılıksız yararlanma ve kasten yaralama suçlarından suç kaydı olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol şartıyla salıverildi.

Gündem Haberleri

AYAKTA UYUYORMUŞUZ
KONYA SAKİN
TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek