Beyoğlu’nda esnafın yağmurla imtihanı

Beyoğlu Karaköy Perşembe Pazarı'nda etkili olan sağanak yağış nedeniyle kaldırımlar suyla doldu.

Beyoğlu Karaköy Perşembe Pazarı'nda etkili olan sağanak yağış nedeniyle kaldırımlar suyla doldu. Biriken suyun dükkanlarına dolmaması için rögar kapaklarını açarak önlem almaya çalışan esnaf, bir yandan da fırçalarla kaldırımdaki suyu temizledi.

Mega kent İstanbul'da dün geceden beri aralıklarla etkili olan sağanak yağış sabah saatlerinde de sürdü. Bir anda bastıran yağmur nedeniyle Beyoğlu Perşembe Pazarı'nda kaldırımlar suyla doldu. Esnaf da rögarların tıkması üzerine harekete geçerek kapakları açtı. Esnaf, bir yandan da suyun dükkanlarına dolmaması için fırçayla kaldırımı temizledi. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. Yağışlar süreceği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

RTÜK’ten dijital devlere ceza yağmuru: 4 dev platforma en üst sınırdan yaptırım!
Türk astrofotoğrafçı güneş tutulmasını İspanya’da görüntüledi
Efsane Dizi Yıllar Sonra Ekranlara Dönüyor! Gerçek Kesit’ten Sürpriz Proje
KASALAR AÇILDI, İÇİNDEN ÇIKANLAR ŞOK ETTİ
"Küçük Trans Çocuklar" Videosuna İnceleme: Başsavcılık Harekete Geçti!