Beyoğlu’nda dilencilere operasyon

Beyoğlu'nda polis ve zabıta ekiplerinin düzenlediği operasyonda aralarında çocukların da bulunduğu 11 dilenci gözaltına alındı.

Beyoğlu'nda polis ve zabıta ekiplerinin düzenlediği operasyonda aralarında çocukların da bulunduğu 11 dilenci gözaltına alındı.

Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Huzur Ekibi, Karaköy'de dilencilere yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Küçük çocukları da kullanarak dilencilik yapan 4 kadın, 7 çocukla birlikte zabıta ekiplerince yakalandı. Yakalanan dilenciler polis merkezine getirildi. Yabancı uyruklu dilencilerin sınır dışı edilmek üzere İstanbul İl Göç İdaresi Tuzla Geri Gönderme Merkezine gönderileceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ALACABEL'DE SON DURUM
Mağaza önündeki sandalyeleri çalan kadın yakalandı
Bu da kargo çetesi
Boğulduğu denize yüzündeki egzama için girmiş
BOZUK ET ÇETESİ ADLİYEDE