Beyoğlu’nda çöken binada enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor

Beyoğlu'nda çöken metruk binada enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, Kabataş-Karaköy tramvay seferleri 2 gündür yapılamıyor.

Beyoğlu'nda çöken metruk binada enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, Kabataş-Karaköy tramvay seferleri 2 gündür yapılamıyor.

Beyoğlu Karaköy Kemeraltı Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı metruk bina 2 gün önce kısmen çökmüş, ilk çökmeden yaklaşık 9 saat sonra ise tamamen çökmüştü. Olaya ilişkin çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, tramvay seferleri de bir süreliğine durdurulmuştu. Çöken binada enkaz kaldırma çalışmalarına 2 gündür devam ediliyor. Görevli ekiplerce molozlar kepçeler yardımıyla kaldırılırken, Kabataş-Karaköy tramvay seferleri 2 gündür yapılamıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BORSA SORUŞTURMASINDA DEV ADIM
Türker Ertürk Davasında Karar: Hapis Ve Tahliye
İcralık mallar böyle yandı
Evlerinde ölü bulunan çiftin cinayete kurban gittiği üzerinde duruluyor
MHK Soruşturmasında Yasin Kol'un MASAK Raporu Detaylandı