Beyoğlu ve Şişli’de yolcu seçen taksicilere ceza yağdı

Beyoğlu ve Şişli'de sivil trafik ekipleri tarafından yolcu seçen taksicilere 20 bin 320 TL para cezası kesildi.

Beyoğlu ve Şişli'de sivil trafik ekipleri tarafından yolcu seçen taksicilere 20 bin 320 TL para cezası kesildi. Öte yandan taksicilerin araçları bağlanarak trafikten men edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı sivil trafik ekipleri tarafından, Beyoğlu ve Şişli'de kısa mesafe yolcu almayan, müşteri seçen taksi sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Beyoğlu'ndaki denetimde, Sıraselviler Caddesi girişinde bekleyen sivil unsurlar tarafından yolcu seçen taksicilerin belirlenmesinin ardından 200 metre ileride bulunan diğer ekiplerce bu kişiler durduruldu. 4 taksi sürücüsüne yolcu seçtikleri için toplam 16 bin 256 TL ceza yazıldı. Yolcu seçen sürücülerin kullandığı araçlar da bağlanarak trafikten men edildi.

Şişli'de yapılan denetimde de yolcu seçen bir başka taksi sürücüsüne 4 bin 64 TL ceza kesilerek aracı trafikten men edildi. Ekiplerin, yolcu seçen taksi sürücülerinin belirlenerek cezalandırılmasına yönelik denetimlerinin devam edeceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Hande Erçel Sessizliğini Bozdu: O İddialara Yanıt Geldi!
Mersin'den İstanbul'a gitti arabasız dönüyor
Kanımız kaynıyor devletimiz varolsun
TOKİ "İlk Evim" Vurgunu! 34 Gözaltı
BU İLANI GÖRÜRSENİZ TIKLAMAYIN