Beyoğlu Belediye Başkanı dahil 17 kişi tutuklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 44 şüpheliden 17’si tutuklandı. Tutuklananlar arasında Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney de bulunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında emniyetteki işlemleri tamamlanan 44 şüpheli, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Yapılan sorgulamaların ardından mahkeme, 17 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. Tutuklananlar arasında Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney de yer aldı.

Soruşturma kapsamında 3 isim hakkında imza atma ve yurtdışına çıkış yasağı getirildi. Geriye kalan 24 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yetkililer, dosyadaki delillerin incelenmeye devam ettiğini ve soruşturmanın kapsamının genişleyebileceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Mudanya’da 4 Milyon TL’lik Altın Hırsızlığının Şifresi Çözüldü
Saplantılı eski sevgili kabusu yaşattı: Genç kadının 8 kez kalbi durdu
Eşini yastıkla boğmaya çalışan kadın hakkında uzaklaştırma kararı
Polis uygulamasında silahlar ve bıçaklar dans etti
Sağlıkta usulsüzlük operasyonunda 162 gözaltı