Beymen Club'tan fotoğraf yarışması

Beymen Club, moda, şehir ve fotoğraf tutkunlarını "#BeymenClubİleYolSenin" fotoğraf yarışmasında bir araya getiriyor

İSTANBUL (AA) - Beymen Club, moda, şehir ve fotoğraf tutkunlarını "#BeymenClubİleYolSenin" fotoğraf yarışmasında bir araya getiriyor.

Beymen Club'tan yapılan açıklamaya göre, yarışmaya katılmak isteyenlerin, "#BeymenClubİleYolSenin" hashtag'i ile unutulmaz yolculuk fotoğraflarını Instagram'dan paylaşmaları yeterli oluyor.

4 Haziran Pazartesi başlayan ve 18 yaşından büyük herkesin katılabileceği "#BeymenClubİleYolSenin" fotoğraf yarışmasına katılan fotoğraflar; Beymen Artistik Direktörü Murat Türkili, Beymen Pazarlama İletişimi Genel Müdürü Yardımcısı Elif Tellaloğlu, Fotoğraf Sanatçısı Koray Birand, Fotoğraf Sanatçısı Çiler Geçici (@audiosoup), Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Kırali (@civilking), Blogger Hande Çilek'ten (@gumuspusula) oluşan yarışma jürisi tarafından değerlendirilecek.

Son katılım tarihi 1 Temmuz Pazar olan yarışmada dereceye giren fotoğraflar, "#BeymenClubİleYolSenin" dijital sergisi dahilinde seçili Beymen Club'lardaki dijital ekranlarında ve Beymen Club sosyal medya hesaplarında sergilenecek.

Yarışmanın birincisi Beymen Club'tan 3 bin TL'lik, ikincisi 2 bin TL'lik, üçüncüsü ise bin TL'lik hediye çeki ile ödüllendirilecek. Katılım şartları ve yarışma koşullarında yapılan değişiklikler "https://www.beymenclub.com/content/beymenclubileyolsenin" sayfasında yayımlanacak.

AA

Gündem Haberleri

Efes'te Tarihi Kalıntıların Üzerine Çıkan Genç Kız Sosyal Medyayı Salladı
UNESCO Mirası Kapadokya'da Kaçak Yapı Temizliği Başladı
Mide bulandıran gerçek Müge Anlı'da ortaya çıktı
Dünyada En Fazla Mülteciye Ev Sahipliği Yapan Ülkeler: Türkiye Zirvede!
Başıboş sokak köpekleri 245 hayvanı telef etti