Beylikdüzü’nde etiket fabrikasında yangın

Beylikdüzü'nde Mermerciler Sanayi Sitesi'nde bir kağıt etiket fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaklaşık 2 saatte söndürüldü.

Beylikdüzü'nde Mermerciler Sanayi Sitesi'nde bir kağıt etiket fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaklaşık 2 saatte söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 07.10 sıralarında Mermerciler Sanayi Sitesi'nde bodrum üzeri 4 katlı bir kağıt etiket fabrikasında yangın çıktı. İşçilerin ifadesine göre elektrik panolarından çıkan kıvılcımlar makinelere sıçradı. O sırada içeride bulunan 4 işçi yangını kendi imkanları ile söndüremeyince itfaiye ekiplerine haber verdi. Beylikdüzü başta olmak üzere Avrupa yakasının birçok ilçesinden gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, ekipler yaklaşık 2 saatlik çalışmanın sonunda yangını söndürdü. İtfaiye yangının kesin çıkış nedenini araştırıyor.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sır gibi ölüm: 3 kardeşin denize nasıl düştüğü araştırılıyor
Köpekten Kaçarken Düşen 15 Yaşındaki Berat Hayatını Kaybetti
Emekli Polisin Dehşet Saçtığı Olayın Detayları Netleşti
Alihan Kuriş'in firari kardeşi Hilmi Tuna Kuriş yakalandı
Emekli polis kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü