Beykoz'daki silahlı kavga

Bir kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Beykoz'da 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si adliyeye sevk edildi.

Acarlar Mahallesi'ndeki bir villada, iki grup arasında çıkan silahlı kavgayla ilgili çalışma yürüten polis ekiplerince gözaltına alınan 2 şüphelinin Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, E.A. (37) ve U.S. (33), yoğun güvenlik önlemleri altında Beykoz Adliyesi'ne sevk edildi. Hastanede tedavisi süren şüpheli B.Ü'nün daha sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

- Olay

Acarlar Mahallesi'nde 27 Ekim'de, bir villada iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan silahlı kavgada yaralanan Oktay Üzüm, kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY