Beykoz'da silahlı kavga: 2 yaralı

Çiğdem Mahallesinde pide kuyruğunda bekleyen bir şahıs, tartıştığı fırın çalışanı iki kardeşi silahla yaraladı

İSTANBUL (AA) - Beykoz'da iftar öncesi pide kuyruğunda bekleyen bir şahıs tartıştığı fırın çalışanı iki kişiyi silahla yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Çiğdem Mahallesi Karagözsırtı mevkisinde cadde üzerindeki ekmek fırınında iftar öncesi pide kuyruğunda bekleyen B.B. isimli şahıs, bilinmeyen bir nedenle Sezai ve Fatih Çelen kardeşlerle tartıştı. Tartışma sonrası B.B., silahla fırın çalışanı iki kardeşe kurşun yağdırdı.

Sezai Çelen'i bacağından, Fatih Çelen'i ise kasığından vuran B.B. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralılar Beykoz Devlet Hastanesine kaldırılırken, Fatih Çelen'in durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı bildirildi.

Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü