Beykoz’da kavşakta drift yapan sürücüye 22 bin 13 TL ceza

Beykoz'da plakasının bir kısmını kapattığı otomobil ile dönel kavşakta drift yaparak trafiği tehlikeye atan sürücü polis tarafından yakalandı.

Beykoz'da plakasının bir kısmını kapattığı otomobil ile dönel kavşakta drift yaparak trafiği tehlikeye atan sürücü polis tarafından yakalandı. Sürücüye toplam 22 bin 13 TL para cezası verilirken sürücü belgesi de 60 gün süreyle geri alındı.

Beykoz'da 2 Ocak günü yaşanan olayda, Dedeoğlu Caddesi ve Cengizhan Caddesi kavşağında bir otomobil sürücü drift yaparak dönel kavşağı turladı. Sürücünün aracın plakasının sonundaki sayıları kapattığı da görüldü. Görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, lüks otomobilin sürücüsü M.S.'yi yakaladı.

34 ZG 7515 plakalı araç sürücüsü M.S.'ye "drift yapmak" maddesine istinaden 20 bin 342TL ve "araç tescil plakasını farklı okunması veya okunmamasını sağlamak" maddesine istinaden bin 671 TL olmak üzere, toplamda 22 bin 13 TL trafik İdari para cezası uygulandı. Sürücü belgesi 60 gün süreyle geri alındı. Otomobil ise 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Ayrıca sürücü M. S., TCK 179/2 (trafik güvenliğini tehlikeye sokmak) maddesine istinaden adli işlem yapılması için Beykoz Paşabahçe Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bursa’da motosikletlilere sıkı kontrol
Ümraniye cinayetinde iddianame: Müebbet hapis talebi
Damadı tarafından silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetti
3 kişi daha serbest
Ela Rümeysa Cebeci'ye ev hapsi