Beykoz’da amatör lig maçında kavga: Tekmeler yumruklar havada uçuştu

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grubunda mücadele veren Beykoz 1908 A.Ş. ile Ayazağaspor arasında oynanan mücadele sonrasında kavga çıktı.

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grubunda mücadele veren Beykoz 1908 A.Ş. ile Ayazağaspor arasında oynanan mücadele sonrasında kavga çıktı. Tekmeler, yumruklar havada uçuşurken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Süper Amatör Ligi 5. Grupta Beykozspor, Ayazağaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Beykozspor'un Ayazağaspor'u 2-1'lik skorla yenmesi ile sonuçlandı. Maçın son düdüğünün sonrasında Ayazağasporlu bir futbolcu, Beykozsporlu bir futbolcuya attığı yumruk sonrasında saha karıştı ve futbolcular birbirlerine girdi. Tekmeler yumruklar havada uçuşurken, saha içerisinde çıkan olaylara güvenlik güçleri müdahale etti. Kavgada çok sayıda oyuncunun yaralandığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Müge Anlı da arıyordu! Zabıta memuru Ali Savaş ırmakta ölü bulundu
Çileden çıkan vatandaşlar metrobüsün önünü kesti
Müebbetlik Firarinin İnanılmaz Değişimi: Estetik Operasyonlar Onu Kurtaramadı
Trafik Kazasında 'Hukuki' Vurgun: Araç Kiralamayan Bile Tazminat Alıyor!
İstanbul'u sahte altınla donatacaklardı