Beyin ölümü gerçekleşti

Sosyetenin tanınmış simalarından 38 yaşındaki Ceyla Gölcüklü’nün beyin ölümü gerçekleşti.

Pankreas kanseri tedavisi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde ağrıları yüzünden 6 gündür ilaçla uyutulan Gölcüklü’nün ailesi, fişinin çekilmesine izin vermiyor. Boşandığı eşi İranlı işadamı Shery Shahnavaz’dan aldığı 140 milyon lira boşanma tazminatıyla adını duyuran Ceyla Gölcüklü (38), aylardır mücadele ettiği pankreas kanserine yenik düştü.

Tedavi olmak için 3 ay önce Amerika’ya giden ancak buradaki doktorların "Yapacak bir şey yok. Maalesef hastalığın son evresindesiniz" sözleriyle Türkiye’ye dönmek zorunda kalan Gölcüklü, 14 gündür Amerikan Hastanesi’nde yatıyordu. Ağrıları yüzünden 6 gündür ilaçla uyutulan Gölcüklü’nün, dün, beyin ölümü gerçekleşti.

Ailesinin ise doktorların Gölcüklü’nün fişinin çekilmesi teklifini geri çevirdikleri ve makineye bağlı olarak bir müddet daha yaşamasını istediği öne sürüldü.

Magazin Haberleri

Popstar Rıza Tamer Hayatını Kaybetti: Bodrum'dan Acı Haber Geldi!
Yaza düğün var! Zehra Çilingiroğlu “evet” dedi: Mürsel Kaya kimdir?
Doktor Başka Hayatta! Yayın da Artık Başka Hayatta
İbrahim Tatlıses Yoğun Bakıma Alındı! Ameliyat Gündemde
Tarihe aşkı katıp Muhteşem Yüzyıl'a rakip oluyor